Ontwerp

Logo
Visitekaartje
Social media
naar keuze
2 3 3 4
Offerte +
naar keuze
Briefpapier
C5 Envelop
Favicon
Online
handtekening
Huisstijl
Website*
Bestanden Gangbaar Gangbaar Origineel Origineel Origineel
Formaten JPG, PNG JPG, PNG
PDF
JPG, PNG,
PDF, AI, EPS
JPG, PNG,
PDF, AI, EPS
JPG, PNG,
PDF, AI, EPS
Full copyright
300 DPI
Excl. btw
Schetsrondes 2 2 3 onbeperkt onbeperkt
Ontwerpen per ronde 2 2 3 4 5
Drukklare bestanden €15 €15 €15 €15 €15
Extra social media €30 €30 €30 €30 €30
Originele bestanden €20 €20

Uitleg

 • Logo

  Voor jouw klanten is het logo hetgene waaraan ze de organisatie herkennen. Een logo heeft dus een grote impact.
  Er zijn 3 soorten logo’s

  1. Typografisch logo (ook wel beeldmerk logo genoemd): Alleen letters
  2. Beeldmerk logo: Vorm, symbool of een icoon
  3. Gecombineerd logo: Combinatie van een beeldmerk logo en een typografisch logo.

  Doorloop de korte vragenlijst zodat ik een beter beeld krijg van jouw organisatie en wensen, daarna zal ik zo snel mogelijk antwoorden met
  een plan van aanpak en eventuele schetsen.

 • Visitekaartje

  Laat zien wie je bent met een sprekend visitekaartje! In de met Babette pakketten zit een standaard ontwerp van een enkel visitekaartje. Dit is dus een voor- en achterkant. Wil je een gevouwen visitekaartje? Of advies over een ander soort materiaal om het kaartje op te laten drukken. Vraag het, ik kan je er in adviseren en begeleiden. (Heb je mijn kaartje al gezien? Een heel goed voorbeeld!).

 • Social media

  In 4 van de 5 met Babette pakketten is social media aanwezig, gewoonweg omdat het tegenwoordig niet meer weg te denken is en het wel degelijk meer klandizie kan genereren voor je onderneming. Wanneer met Babette social media voor je ontwerpt betekend dit een omslag foto en een profiel foto. Ik maak op basis van jouw wensen een schets, het ligt aan jouw pakketkeuze hoe vaak ik na jouw feedback nog een schetsronde maak. Bij de platina met Babette pakketten is dit onbeperkt (tot een maand na de start van de opdracht).

 • Offerte + factuur

  De opzet van je offerte en factuur is in mijn ogen een belangrijk puzzelstukje binnen jouw onderneming, hiermee kun je de strijd van concurrenten winnen als het gaat om doorvoering van je concept/huisstijl. De opdrachtgever zal sneller op een verzorgde en mooi vormgegeven offerte reageren dan een snel geschetst kladje, daarbij is de inhoud van de offerte natuurlijk net zo belangrijk!

 • Briefpapier

  In deze digitale tijd wordt er steeds minder gebruik van gemaakt, maar er zijn nog diverse instanties welke documenten op papier verwachten. En vergeet niet dat je juist het verschil kan maken door in deze tijd iets via de post te verzenden.

 • Envelop

  De C5 envelop is een standaard formaat, wil je dit wijzigen, geef het even aan! Een bijpassende envelop maakt je briefpapier kompleet en zorgt voor een opval moment tussen de stapel met saaie enveloppen!

 • Favicon

  Een favicon, urlicon of pagina-icoon, is een pictogram dat geassocieerd is met een website. Veel grafische webbrowsers laten deze zien, vaak bovenin het tabblad. Ook word de favicon veel gebruikt als beeldmerk, denk hierbij aan het Albert Heijn teken, weet je wat het is?

 • Online handtekening

  Niets is zo persoonlijk als je eigen handtekening. In de met Babette platina pakketten zit de online handtekening. Hierbij vraag ik je om jouw handtekening naar mij toe te sturen. Deze trek ik voor je over en maak er een digitaal en vrijstaande afbeelding van, zodat je je mail of andere documenten online kunt ondertekenen.

 • Huisstijl

  Het is verstandig om een ondernemingsplan te schrijven zodat jij maar ook een bank of dergelijke weet wat je kan, wil en mag. Een huisstijl is daarbij net zo belangrijk, zie een huisstijl als een creatief ondernemingsplan waar diverse opties en uitingen van jouw onderneming beschreven worden. Hierin zal ik beschrijven welke kleuren, lettertypes, varianten van het logo, afbeeldingen enz. gebruikt kunnen worden binnen jouw onderneming. Dit werk ik uit in een overzichtelijk bestand welke je te allen tijde er even bij kunt pakken.

 • Website

  In het met Babette Platina* pakket zit een website welke ik zelf voor je zal designen. Dit zal een basis website zijn met 3 pagina’s. Home, over en contact. Wil je meer? Geen probleem, deze kan ik tegen meerprijs voor je maken. Echter bestaat er ook de mogelijkheid om een website te laten ontwerpen waarna ik het vervolgens doorgeef aan een webbouwer. Hij zorgt voor een professionele in wordpress gebouwde website, kloppende SEO (Search Engine and Optimization) waardoor de zoekresultaten in google sky high zullen zijn. Ook kan hij jouw website ontzettend snel maken, door middel van slicing. Heb je hier interesse in? Vraag mij naar de mogelijkheden en prijzen.

 • JPG + PNG + AI of EPS bestanden

  .JPG is het bestandsformaat waarin je het logo ontvangt. JPG is een bestandsformaat dat veel gebruikt wordt om foto’s weer te geven op het internet. Er zijn verschillende manieren om een JPG bestand te comprimeren (samen te persen) om het bestand te verkleinen. Hoe hoger de compressie, hoe lager de beeldkwaliteit. Bij foto’s valt het kwaliteitsverlies niet zo op, maar bij lijnen, grafieken of letters wel. Het ligt eraan met welke kwaliteit de afbeelding is opgeslagen. Een nadeel van JPG is ook dat er geen mogelijkheid is om een deel van de afbeelding transparant te maken. .PNG formaat logo heeft een transparante achtergrond. PNG wordt vaak uitgesproken als ping. Dit bestandsformaat gebruikt compressie, maar zonder dat het beeldkwaliteit minder wordt. PNG ondersteunt maximaal 256 kleuren. In vergelijking tot JPG is de bestandsgrootte van PNG 2 of 4  keer zo groot. .AI bestanden zijn geschikt voor Illustrator. Hier kun je het logo inladen om het te bewerken. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren of achtergrond wijzigen. In het bestand kunnen verschillende lagen worden opgeslagen. AI bestanden zijn beperkt tot een breedte van 30.000 pixels en een hoogte van 30.000 pixels. Dit bestandsformaat wordt ondersteund door bijna alle andere fotobewerkingsprogramma’s. .EPS (ook vector genoemd) is een ‘oneindig’ te vergroten bestand. Met dit bestand kun je het logo gebruiken voor groot drukwerk, zoals grote banners, posters, belettering van auto’s en gebouwen, etc. EPS staat voor Encapsulated PostScript. Het is een grafisch bestandformaat in de taal PostScript. Door EPS is het makkelijk om afbeeldingen van het ene programma naar het andere programma te kopiëren en te plakken.

 • Full Copyright

  Zoals wikipedia het beschijft: ‘Copyright of het auteursrecht is het exclusieve recht van de maker van een werk, bijvoorbeeld een boek of een kunstwerk, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen. Dit auteursrecht (copyright) rust bij de maker. De maker heeft het alleenrecht om het werk te exploiteren en kan voorwaarden stellen aan diegenen die iets met het werk willen doen’. Door mijn factuur te ondertekenen, krijg jij de copyright van al mijn gemaakte designs.

 • 300 DPI

  DPI staat voor de dichtheid van de pixels. Dit betekend dat het geschikt is om te printen of te laten drukken. LET WEL OP! een 300 DPI bestand als JPG is alleen geschikt voor klein drukwerk zoals een visitekaartje. Wil je ook folders, flyers, posters, of andere grotere materialen gebruiken om het logo op te printen? Dan raad ik je aan om een 300 DPI kwaliteit te gebruiken in combinatie met een vector bestand (AI of EPS) welke je ontvangt wanneer je kiest voor de met Babette pakketten Goud, of de Platina varianten. Natuurlijk is dit bestand ook tegen meerprijs verkrijgbaar (€20).

 • Excl. btw

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

 • Schetsrondes

  Afhankelijk van het met Babette pakket dat je kiest kun je het logo naar mij terug mailen met op- en aanmerkingen. In de Platina met Babette pakketten pas ik het logo net zo vaak aan totdat je helemaal tevreden bent. Een wijziging doorvoeren duurt tussen de 1 en 3 werkdagen.

 • Drukklare bestanden

  Graag ontvang ik alle aanleverspecificaties welke door de drukker gevraagd worden, zodat ik het bestand drukklaar kan maken. Dit bestand zal ik online weer naar je verzenden (€15). Ik kan ook het gehele drukproces voor je uit handen nemen en de drukker waar ik graag mee samenwerk om een scherpe prijs vragen, vervolgens zorg ik ervoor dat het drukwerk bij jou bezorgd wordt.

 • Extra social media

  Tegenwoordig worden bedrijven veel gezocht en gevonden via social media. De lijntjes zijn een stuk korter en soms persoonlijker. Omdat er meerdere social media kanalen zijn, bestaat er de mogelijkheid om met Babette al je social dezelfde uitstraling te geven. Heb je niet genoeg social in jouw gekozen pakket? Koop er voor €30 een ontwerp voor een kanaal naar keuze bij!

 • Originele bestanden

  Vanaf het Gouden met Babette pakket ontvangen je alle originele bestanden in de formaten JPG, PNG, PDF, AI en EPS. Wil je bij een Brons of Zilver pakket toch de originele ‘grotere’ bestanden hebben zoals AI of PSD? Dat kan voor €100 per product.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Waar kan ik jou mee helpen?

Op de pagina’s online en offline staat een greep uit al mijn leuke opdrachten uit het verleden,
zowel van particulieren als zakelijke opdrachten. Ik kan je verder helpen met jouw ideeën!

Pakketten

Mijn diensten heb ik gebundeld in de Met Babette pakketten, een voordelige manier om zo je bedrijf ultiem in de markt te zetten. Of kan ik je ergens in ondersteunen? De pakketten zijn de basis, geen enkele persoon is hetzelfde, neem daarom contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Ik help je graag, zodat jij je bezig kunt houden met hetgeen wat jij het liefste doet!

Mail of bel met Babette.